Rokerscabines

Totaaloplossing

Ben je op zoek naar een oplossing om rokerszones te creëren die jouw omgeving rook- en peukenvrij houden? Gardeos ontwikkelde voor Fresh Tray een speciale rokerscabine met een geïntegreerde FreshTray. Zo kunnen jouw rokers beschermd staan in de buurt van onze FreshTray asbak en worden jouw rokerszones zeker gebruikt.

De FreshBreak is een duurzame, natuurlijke en robuuste rokerscabine met materiaal op basis van rijstvezel, dat bestand is tegen hitte, zonlicht, vocht en vriesweer.

Download hier de technische fiche van onze FreshBreak

Specificaties

Rokerscabine Fresh Tray – Gardeos 2 x 3M + oversteek

- Structuurmaat 2 x 3m
- Overkraging rondom van 40cm
- Aluminium hoekafwerkingen en dorpelprofiel
- RVS Sierzuil
- Plafond boven ruimte afgewerkt met natuurlijk bleke beplating 
- Dubbel Hoogrendementsglas

Meer info

Rokerscabine | FreshBreak | OFFERTE OP AANVRAAG
Normale prijs
€0,00
Aanbiedingsprijs
€0,00
Normale prijs
Eenheidsprijs
per 
OP AANVRAAG

Waarom onze rokerscabines?

Er wordt gebruik gemaakt van reststromen uit de landbouw. Dat is beter voor het milieu. Bovendien garandeert dit materiaal minder verkleuring en een hogere kwaliteit dan hout.

Het oog en de maatschappij willen ook wat, daarom heeft onze FreshBreak  een strak design en gebeurt de samenstelling van de bouwpakketten in België en in samenwerking met sociaal maatwerk.

Wij komen deze rokerscabines plaatsen, ledigen en volledig schoonmaken in ons onderhoudscontract. Volledige ontzorging voor jou én goed voor het milieu, daar staan we voor.

Reiniging

Heb je reeds je eigen rokerscabines maar ben je wel klant voor onze FreshTray peukenzuilen? Dan bieden we ook reiniging van jouw rokerscabines aan in ons onderhoudscontract!

We willen immers een totaaloplossing en totaalontzorging bieden met ons concept.

Naast het ledigen van de peukenzuilen, reinigen van de zuilen en rokerszone en recycleren van alle ingezamelde peuken, reinigen we ook de rokerscabines zodat jouw rokerszones tip top in orde zijn.

Klik hier om jouw onderhoudscontract aan te vragen of uit te breiden

Contacteer ons voor een offerte: