Sensibiliseringsacties

Een oplossing voor jouw peukenprobleem!

Ben je het zat om sigarettenpeuken op de grond te zien liggen? Wil je een positieve verandering teweegbrengen en mensen bewust maken van de schadelijke gevolgen van deze gewoonte? Maak dan kennis met Fresh Tray! Je kan het team van Fresh Tray samen met onze mascotte, Peukje, en eventueel gepersonaliseerde zakasbakjes boeken voor al jouw sensibiliseringsacties!

Mascotte Peukje

Peukje staat symbool voor onze missie om de wereld vrij te maken van sigarettenpeuken op de grond. Hij is een echte blikvanger! Met zijn charme en humor trekt hij de aandacht van mensen en maakt hij hen bewust van de impact van hun gedrag.

Stad Peer is één van de voorbeelden waar we een succesvolle sensibiliseringscampagne uitvoerden. Zij zetten onder andere onze peukenmascotte in om de aandacht van hun burgers te trekken voor deze actie.

Lees hier meer over de actie in stad Peer

Sensibilisering

Bij Fresh Tray geloven we dat kennis de sleutel is tot verandering. Daarom delen we tijdens onze sensibiliseringsacties interessante weetjes en feiten over sigarettenpeuken. Wist je bijvoorbeeld dat een sigarettenpeuk tot wel 500 liter water kan vervuilen? Of dat het tot 20 jaar kan duren voordat een peuk volledig is afgebroken? Deze eye-openers zullen mensen doen nadenken over hun gewoontes en de noodzaak om actie te ondernemen. Dat doen we op een ludieke en gemoedelijke manier met spitsvondige vragen en openhartige gesprekken.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Je kan het zien in deze video met highlights van onze sensibliseringsactie op de markt van Lanaken in samenwerking met het lokale gemeentebestuur.

Zakasbakjes

Maar we gaan verder dan alleen bewustwording. Fresh Tray biedt ook gepersonaliseerde zakasbakjes aan als praktische oplossing. Met deze handige, draagbare asbakjes kunnen rokers hun peuken veilig bewaren totdat ze een geschikte afvalbak vinden.

Door deze zakasbakjes te verspreiden tijdens je sensibiliseringsacties, moedig je rokers aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun peuken en het probleem bij de bron aan te pakken.

Bovendien zijn de zakasbakjes te personaliseren met jouw logo en zal dit gadget mensen nog lang herinneren aan en laten praten over jouw sensibiliseringsactie. Zo maken we een blijvende impact op hun gedrag en dat van de mensen rondom hen.

Lees meer over onze zakasbakjes

Doe jij met ons mee?

Doe met ons mee en creëer een schonere en mooiere omgeving. Samen kunnen we een wereld zonder sigarettenpeuken op de grond realiseren. Neem vandaag nog contact op met Fresh Tray en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij jouw sensibiliseringsacties!

Maak een statement tegen het op de grond gooien van sigarettenpeuken. Kies Fresh Tray en laat Peukje jouw boodschap verspreiden!

Lijkt zo’n sensibiliseringsactie jou wel wat?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!